Skip navigation.
Home

Доброволческа акция в Пернишко, 10 ноември

Вече цял месец, всяка събота доброволци от София, Перник и региона помагат на хора от с. Дивотино, с. Мещица, с. Боснек, с. Ярджиловци и град Перник.

Миналата събота, 3 ноември беше Архангелова Задушница и по тази причина доброволческата акция беше отменена, за да могат хората да отбележат деня. Но тази събота, 10 ноември сме на линия. Предлагаме ви да се включите и заедно да се насладим на хубавото есенно време (по прогноза), да се запознаете с други готини и усмихнати доброволци и да научите нещо повече за строенето и разрушаването на къщи.

Повече информация тук и тук, а ако искате да видите и чуете разказ от първо лице единствено число - проверете това http://cvs-bg.org/general/vpechatlenia-dobrota-i-edin-spomen/. Повече снимки от работните съботи може да разгледате в страницата ни във фейсбук - https://www.facebook.com/CVS.Bulgaria.

За доброволците има осигурен транспорт от и до София, храна и вода на място, както и предпазни средства като ръкавици и каски. Всички доброволци ще имат застраховки.

Тръгването е от храм-паметника Ал. Невски в 8:15, а обратно за София - в 17:00 ч.

Ако имате желание да се включите този уикенд, попълнете прикачения формуляр и го изпратете на Мирослава Попова на cvs.mira@gmail.com до четвъртък, 8 ноември сутринта! В случай, че тази събота сте заети, ще може да участвате и по-нататък.

Поздрави и прекрасна седмица!
Мира

--
Miroslava Popova
Steering Board Member

CVS-Bulgaria
30 Gurgulyat Str.
Sofia 1000
Bulgaria

tel/fax: +359 2 989 98 46

www.cvs-bg.org